Hvordan bruker jeg strykelapper?

Ta en strykelapp av fra det gjennomsiktige underlaget, og plasser strykelappen på ønsket sted på tekstilet du skal merke. Legg det medfølgende silikonpapiret over strykelappen. (Dersom du mister silikonpapiret kan du bruke vanlig bakepapir, men ikke matpapir). Sett strykejernet ditt på maks temperatur. OBS! Husk å skru av dampen!

Press strykejernet over strykelappen med rolige bevegelser i ca. 7-8 sekunder, og ta deretter silikonpapiret forsiktig av. Press gjerne litt med en finger på strykelappen for å presse limet ekstra godt ned i fibrene. MEN, vær varsom – det er varmt. Plagget bør ikke kjøres i vaskemaskinen de første 12 timene.Hvordan bruker jeg klistrelapper?

Pass på at gjenstanden du skal feste klistrelappen til er fri for smuss og fett. Merk at nye matbokser ofte har et tynt fettlag utenpå. Vask derfor over med Zalo eller lignende og tørk godt av. Ta av klistrelappen fra arket (det hvite arket), og fest lappen på ønsket sted.

Press ut eventuelle luftbobler. Gjenstanden bør ikke kjøres i oppvaskmaskinen de første 12 timene.Når kommer bestillingen min?

Bestiller du innen klokken 14.00 på hverdager, produseres og postlegges bestillingen din normalt samme dag. Bestiller du etter klokken 14.00 eller på lørdag, søndag eller helligdag, postlegger vi påfølgende hverdag. Posten skal normalt levere bestillingen hjem til deg dagen etter postlegging, men erfaringsmessig kan det ta 1-2 dager ekstra noen steder i landet. Våre merkelapper produseres i Norge og sendes innenlands slik at du ikke trenger tenke på toll og avgifter. Leveringstid og produksjonstid kan i enkelte ferier og høytider ta lenger tid.Kan jeg ha navnelappene i vaskemaskin / oppvaskmaskin?

Ja. Våre merkelapper er av et meget bestandig materiale og tåler røff bruk. Strykelappene kan du ha i vaskemaskin og tørketrommel. Du kan også sende plagget til rens uten å være redd for at Smartlappen faller av. Klistrelappene kan du ha i oppvaskmaskin, microbølgeovn eller steriliseringsmaskin for babyutstyr. Lappen tåler også å bli kokt i vann. På klær sitter klistremerkene best om de festes i selve vaskkelappen.Hvordan fester jeg en strykelapp til regntøy?

Dersom regntøyet har innvendig for kan du feste en strykelapp på vanlig måte til foret. Vær varsom så du ikke kommer borti gummimaterialet i regntøyet, da det fort kan få skader av varmen fra strykejernet. Dersom regntøyet ikke har innvendig fòr kan du stryke det på «vaskelappen» eller bruke en klistrelapp. Fest da klistrelappen på innsiden eller utsiden av regntøyet. Sørg for grundig rengjøring der du ønsker å feste klistrelappen.

 

Hvor produseres merkelappene og er det toll eller andre avgifter?

Våre klistrelapper produseres i Norge og sendes innenlands slik at du ikke trenger tenke på toll og avgifter. Nå er prisen til og med inkludert frakt :-)

 

Kategorier


rask frakt mytag klistrelapper